Skrine ako doplnok pre moderný interiér

  1. Domovská stránka
  2. Blog
  3. Skrine ako doplnok pre moderný interiér
Zladeny dreveny nabytok v spalni
768

Niekto by mohol povedať, že dnešný moderný interiér tvoria hlavne nápadité riešenia. Také, ktoré zaberajú málo priestoru a daný priestor využívajú čo najefektívnejšie. A to je pravda. Veľa sa hovorí aj o ručnej práci a kvalitných materiáloch. A keď sa pozrieme okolo seba a na byty našich priateľov a známych, môžeme vidieť, že sa v bytoch objavujú trvácnejšie a lepšie materiály.

Dnešný moderný interiér už takmer vždy ráta aj s využitím vstavaných skríň ako miestom pre uloženie vecí, bielizne alebo všetkého, čo má mať svoje miesto. Tie firmy, ktoré pred 20 rokmi prišli na slovenský trh s ponukou vstavaných skríň, zachytili tieto aktuálne trendy a priniesli skrine, pre ktoré sa dá nájsť nielen bežné miesto, ale aj rôzne miesta v byte, kde sa bežné skrine nedajú umiestniť.

Ako môžu byť vstavané skrine doplnkom pre moderný interiér?

  • funkčný prvokvstavané skrine v prvom rade plnia svoju funkciu v danom priestore. A tou je možnosť uloženia vecí na správne miesto – či už sa jedná o bielizeň v spálni alebo knižky v obývačke.
  • poriadok a prehľad – vstavané skrine prinášajú do moderného interiéru predovšetkým poriadok a prehľad. Väčšina vstavaných skríň má posuvné dvere, ktoré skryjú všetky veci, ktoré aktuálne nie sú potrebné.
  • dizajnový prvok – vstavané skrine sa vyrábajú tak, aby boli pekným a dizajnovým doplnkom do interiéru. Dajú sa na nich použiť matované sklá, fototapety alebo môžu mať vzor okrasných drevín.
  • viac miesta – vstavané skrine v modernom interiéri pomáhajú v tom, aby každá vec mala svoje miesto. A tak zostáva viac miesta v byte. Byt je vzdušnejší, okolo sedačky v obývačke je viac miesta a podobne je to aj okolo postele v spálni. A ako všetci dobre vieme, lepšie sa býva v byte, ktorý je priestrannejší.
  • práca na mieru – vstavané skrine sa vyrábajú na mieru, aj pre moderné interiéry. Vždy je to práca podľa reálnych potrieb zákazníka – väčšinou ide o atypické skrine. A podobne ako pri práci na mieru v iných oblastiach, aj tu je dôležité, aby skriňu zmontoval na mieste skúsený majster, ktorý vie čo robí.

 

Ak za moderné považujeme to, čo má v súčasnosti stúpajúci trend, určite by sme mali rátať pri zariaďovaní domácnosti aj so vstavanými skriňami. Môžeme vidieť, že za posledných 20 rokov vyrástli nielen firmy, ale aj odborníci a majstri na vstavané skrine.

Zhrnutie:

Dá sa povedať, že súčasťou každého moderného interiéru by mali byť aj vstavané skrine. Je to najmä preto, lebo prinášajú poriadok do uloženia vecí. Môžu byť aj dizajnovým prvkom, ktorý oživí každú miestnosť. Špecialisti na vstavané skrine sú napríklad vo firme VG MOJASKRINA.SK, s.r.o. , ktorá má v Bratislave aj vlastné showroomy.

Novinky, rady, akcie a zľavy

* indicates required

Menu