Priestranné spálne na mieru

  1. Domovská stránka
  2. Blog
  3. Priestranné spálne na mieru
Spalna s drevenou skrinou a drevenou postelou s dvoma obrazmi na stene
454

Spálňa už dávno nie je len priestorom, kde človek iba prespí noc. Stala sa rovnocennou súčasťou každej domácnosti. Spálňa je našim malým kráľovstvom. Chceme, aby vyzerala dokonalo. Mala by poskytovať pohodlie a pokojný spánok, no mala by poskytovať aj praktické úložné priestory. Mala by z nej vyžarovať príjemná atmosféra. Dobre zladená a plne funkčná spálňa – to môže byť vaším snom, ktorý si môžete splniť veľmi jednoducho. Pomocou spálne na mieru.

Aké sú výhody spálne na mieru? Je ich hneď niekoľko. Základnou výhodou je možnosť vybrať si z množstva materiálov a povrchov. Nemusíte sa obávať, že váš nábytok nebude odtieňom ladiť s parketami, tabletami, či stenami vašej spálne. Zvolíte si rovnaký odtieň dreva pre každý kus vášho nábytku a môžete si byť istí, že tento nábytok bude sedieť aj do prostredia vašej spálne.

Ďalšou výhodou spálne na mieru je jej originalita. Nemusíte sa obávať, že budete mať rovnakú komodu ako polovica vašich známych. Môžete si upraviť rozmery, proporcie, počet zásuviek či iné detaily. Všetok nábytok môžete zmenšiť, zväčšiť či inak upraviť tak, aby do bodky vyhovoval vašej spálni.

Nakoniec, pri vytváraní spálne na mieru môžete využiť služby profesionálneho dizajnéra. Dokáže vám pomôcť pri výbere akéhokoľvek nábytku. Či už sú to postele, rošty, nočné stolíky, komody, vstavané skrine, knižnice, palivové skrine, podklady pre zrkadlá či iné interiérové doplnky, profesionálny dizajnér vám poradí pri výbere odtieňov, povrchov, či rozmiestnení jednotlivého nábytku. Je jedno, či chcete manželskú, kráľovskú či obyčajnú jednolôžkovú posteľ, či chcete vstavanú skriňu alebo šatník. S pomocou dizajnéra vyčarujete aj z obyčajnej izby vaše kráľovstvo.

A čo môže byť nevýhodami pri spálni na mieru? Základným problémom môžu byť financie. Nábytok na mieru je o čosi drahší než ten sériový. Investícia sa ale rozhodne oplatí, keďže nábytkom na mieru vašej domácnosť jednoznačne ozvláštnite. Ďalším problémom môže byť dlhšia doba dodania. Kým sériový nábytok si vyberiete v obchode a často si ho rovno vezmete so sebou, na nábytok na mieru sa čaká dlhšie. Ako sa však hovorí na dobré sa čakať oplatí. A to rozhodne platí aj pri nábytku na mieru.

Pri výrobe spálni na mieru sa dizajnéri sústreďujú hlavne na vytvorenie útulnej atmosféry. Dbajú na správnu dispozíciu nábytku, na efektívne riešenie úložných priestorov i na celkový dizajn vašej spálne. Nechajte si poradiť odborníkmi a získate spálňu plnú pohody a oddychu.

Novinky, rady, akcie a zľavy

* indicates required

Menu