Posteľ na mieru je správnym rozhodnutím

  1. Domovská stránka
  2. Blog
  3. Posteľ na mieru je správnym rozhodnutím
320

Posteľ je v dnešnej dobe vec, ktorú potrebuje k svojmu životu asi každý. Veď aj štatistici hovoria, že až tretinu svojho života prežijeme práve v posteli. Práve pre tieto fakty je potrebné jej správnemu výberu venovať aj dostatok času a nevyberať iba z jednoduchých riešení.

Pretože práve správny výber postele dokáže ovplyvniť či sa dobre vyspíme a sme pripravený a plný energie na ďalší deň. Pokiaľ však máte na posteľ aj nejaké špecifické požiadavky, tak by ste rozhodne mali uvažovať aj o posteli na mieru, presne podľa vašich predstáv a požiadaviek.
Prečo si vybrať posteľ na mieru

Každý človek je iný a jedinečný, preto má pre svoj spánok aj jedinečné požiadavky čo sa týka spánku. Hoci sú bežne predávané postele kvalitné nie vždy však dokážu splniť požiadavky všetkých ľudí. Práve pre to je výhodou vybrať si posteľ priamo na mieru.

Vďaka výrobe na mieru nie je problém upravenie postele podľa špecifických požiadaviek alebo možností spálne. Teda zjednodušene povedané, posteľ zodpovedá presne vašim požiadavkám a maximálne pri tom využíva ponúkaný priestor spálne alebo detskej izby.
Pokiaľ máte záujem o doplnenie postele na mieru aj o úložný priestor pre periny, šatstvo alebo iné bežne nepoužívané predmety je posteľ na mieru ideálnym riešením. Práve vďaka výrobe presne podľa požiadaviek klienta je takáto posteľ skvele prispôsobiteľná a po osadení dokonale korešponduje s prianím zákazníka bez kompromisov.

Špecifické rozmery sú doménou postelí na mieru

Pokiaľ máte záujem o posteľ špecifických rozmerov, alebo vás k tomu núti priestor spálne, tak posteľ na mieru je pre vás asi jediným možným riešením. Práve u neštandardných rozmerov postelí ako napríklad 200×200 cm vám dokážeme takúto posteľ zabezpečiť jednoducho a rýchlo. Stačí si vybrať z našej ponuky a takúto posteľ pre vás radi pripravíme a aj namontujeme u vás doma.

Ponuka zameraná na kvalitu

V našej ponuke sa snažíme klientom priniesť čo najväčšiu kvalitu, ale pri tom udržať ceny na čo najprijateľnejšej úrovni. Zameriavame sa na kvalitnú a poctivú slovenskú prácu s využitím overených rakúskych materiálov od firmy EGGER.
Pokiaľ vás akákoľvek z našich postelí na mieru zaujala tak nás neváhajte kontaktov. V prípade ak by ste potrebovali špecifickejšie riešenie, tak oslovte náš personál, či už na predajni alebo elektronicky. Radi nájdeme riešenie na mieru priamo pre vás.

Novinky, rady, akcie a zľavy

* indicates required

Menu