Kvalitné vstavané skrine v Bratislave nájdete u nás

  1. Domovská stránka
  2. Blog
  3. Kvalitné vstavané skrine v Bratislave nájdete u nás
Zladeny dreveny nabytok v spalni
465

Po celé generácie sme skriniam nevenovali prílišnú pozornosť. Viac sa architekti venovali kuchyniam a kúpeľniam a aj dizajnérom tento prvok akosi uchádzal. Časy sa však zmenili a skrine už nie sú len kusom nábytku a šatník už nie je len stiesnenou komorou. Vstavané skrine uviedli na trh nové myšlienky využívania priestoru spravili tak z miestností príjemné, dobre organizované miesto.

Ako správne zvoliť vstavanú skriňu?

Vstavané skrine môžu byť malé ako skriňa alebo veľké na plochu celého šatníka. Je len na vás koľko miesta pre ne vyčleníte a či potrebujete aby sa skriňa zmestila do existujúceho priestoru alebo jej môžete vyhradiť priestoru koľko chcete.

Ak do priestoru umiestňujete len jednu vstavanú skriňu môžete jej výberu venovať viac času. Kľúčom k úspechu, ak inštalujete vstavané skrine do existujúceho úložného priestoru je organizácia. Našťastie, naši dizajnéri vám pomôžu maximalizovať úžitkový priestor tak aby bol zachovaný aj dizajn a štýl. Vnútorný priestor vyskladáme z komponentov ako priestor na zavesenie s tyčou, regály, police a zásuvky. Vašou úlohou bude len vybrať si z kombinácie, ktorá sa vám bude najviac pozdávať.
Pokiaľ vyberáte vstavané skrine do šatníka môžete si zvoliť aj neštandardné rohové kombinácie s výsuvnými košíkmi alebo regálmi. K takýmto kúskom potom môžete doladiť aj ostatný nábytok šatníka, napríklad malé taburetky alebo sedací diván. Aj keď sú tieto skrine priestrannejšie, musia byť tiež veľmi dobre zorganizované, aby ste mali všetko po ruke a nemuseli pri jednom obliekaní pobehovať po miestnosti.

Zvonka môže vstavaná skriňa pôsobiť aj veľmi esteticky vďaka použitým materiálom.

Čo sa týka vonkajšie vzhľadu vstavaných skríň, môžete popustiť uzdu svojej fantázií. Pokiaľ máte menšiu miestnosť môžete si zvoliť pokrytie jedného panelu zrkadlom. Tento prvok vám nielen že prakticky poslúži pri ranných rituáloch ale aj opticky otvorí a zväčší miestnosť. Môžete si zvoliť aj pokrytie dizajnovými ornamentami vo farbe zvyšného nábytku alebo doladiť dizajn k farbe stien. Povrchové úpravy takýchto vstavaných skríň bývajú väčšinou z materiálu lacobely, ktorý nájdete u nás v množstve farebných prevedení. Panely vstavanej skrine potom môžete kombinovať z dvoch alebo aj troch farieb.

Druhým štandardným prevedením sú vstavané skrine z drevotriesky. Tento materiál sa skvele hodí skoro ku všetkému, vďaka širokej škále farebných prevedení. Môžete si zvoliť prírodne vyzerajúci dizajn ako aj drevotriesku v rôznych farbách od bielej cez odtiene sivej po červené a čierne odtiene. Na výber máte rovnako tak matné prevedenie ako aj lesklé. Obidva typy materiálov môžete vhodne doplniť farebnými hliníkovými alebo oceľovými rámami.
Pokiaľ si neviete vybrať z našej ponuky na našom webe, tak nás neváhajte osloviť. Naši skúsený zamestnanci nájdu spoločne s vami to najlepšie riešenie pre vstavanú skriňu presne podľa vašich predstáv.

Novinky, rady, akcie a zľavy

* indicates required

Menu