Ako si navrhnúť vlastný šatník online

  1. Domovská stránka
  2. Blog
  3. Ako si navrhnúť vlastný šatník online
Satnik na mieru z tmaveho dreva s mnozstvom ulozneho priestoru
1,637

Prerastajú Vám veci cez hlavu? Neviete si dať rady s nahromadeným množstvom šatstva?
V súčasnosti je najčastejším problémom v domácnosti nájsť vhodné miesto na uloženie všetkých potrebných vecí tak, aby neboli na očiach.
Prečo už obyčajné skrine nestačia? A akú veľkú skriňu v skutočnosti potrebujeme? Samozrejme, je to individuálne, no s narastajúcim trhom a ponukou platí pravidlo, čím väčšia, tým lepšia.
Plnohodnotné a obrovské priestory získate, ak siahnete po šikovnom riešení v podobe vstavanej skrine. Vďaka moderným trendom, prepracovaným technológiám, rôznym dizajnom a vďaka jednoduchej elegancii sa môže stať súčasťou akéhokoľvek interiéru. Môžete ňou výrazne odlíšiť a zvýrazniť Vašu obývaciu či detskú izbu, kuchyňu, ale aj Vašu pracovňu, kanceláriu či rôzne administratívne priestory.

Pred navrhovaním konkrétnej skrine je potrebné si vybrať z dvoch možností, či chceme len šatníkovú skriňu, alebo rovno celý obrovský šatník.

Šatníková skriňa.

Šatníková skriňa je vyčlenená časť miestnosti, ktorá je zostavená na mieru podľa požiadaviek majiteľa, často bez zadnej a bočných stien. Typickým prvkom sú posuvné dvere, ktoré sú najvhodnejšie a najpraktickejšie.
Súčasným a obrovským hitom dnešných interiérov sú aj vstavané šatníky. Ide o samostatnú miestnosť, ktorá ponúka úplne iné možnosti uskladňovania. Keďže šatník potrebuje viac priestoru a miesta, je vhodnejší do rodinných domov. Do jedného veľkého šatníka sa dá uložiť v podstate všetok odev a na uskladnenie už nie je potrebný ďalší nábytok. Môže v ňom byť aj miesto na žehlenie, odloženie špinavej bielizne či miesto na prezlečenie a pod. Je tu však potrebné dostatočné osvetlenie a kreslom takisto nič nepokazíte.
Dobre navrhnutá skriňa či šatník na mieru nám dovoľujú ukladať si veci a ešte mať v nich prehľad. Vďaka vnútornému usporiadaniu, ktorý si môžeme sami kedykoľvek prestavať, budeme mať všetko po ruke. Avšak existujú určité základné a osvedčené postupy, ktoré by všeobecne bolo vhodné dodržať, aby Vám nová skriňa sedela úplne na mieru:

  • najvyššia maximálna výška pre manipulovanie s vecami v horných policiach vrámci žien je do 198 cm,
  • do najvrchnejších políc by sa mali uskladňovať sezónne veci a oblečenie, nikdy nie tie, ktoré pravidelne nosíme,
  • do najspodnejších sú vhodné tašky, kabelky, ktoré sa dajú ľahko uchopiť a rovnako aj škatule s drahými lodičkami či spoločenskou obuvou,
  • v strednej časti, teda na policiach vo výške našich očí a o niečo nižšie, by malo byť šatstvo, ktoré nosíme pravidelne, resp. najčastejšie,
  • výška šatníkovej tyče je tiež dôležitá; min. 165 cm od podlahy a jej dĺžka by mala mať min. 120 cm, no je to individuálne v závislosti od dĺžky a počtu odevov.

Vstavaná skriňa alebo šatník on-line

Svoju vstavanú skriňu či šatník si možete navrhnúť aj sami a dokonca z pohodlia domova. Stačí len pár klikov a Vami navrhnuté jedinečné úložné priestory môžu byť čoskoro u Vás doma!
Stačí si len zmerať konkrétny priestor, stenu, pozdĺž ktorej chcete skriňu či šatník umiestniť, zjednotiť si predstavy o tom, komu bude ten šatník slúžiť a z pozície dizajnéra sa môžete s radosťou pustiť do online navrhovania.
V postupných krokoch máte na výber rôzne veľkosti a rozmery, vnútorné usporiadanie úložných priestorov, posuvné dvere, kovanie, osvetlenie, až si nakoniec vyberiete celkový dizajn a zhotovíte grafický návrh vlastnej skrine. Po odoslaní Vašej objednávky a požiadavky Vám naceníme a spracujeme Váš návrh v čo najkratšom možnom čase. Po následnom zameraní Vašom odsúhlasení už nič nebráni tomu, aby bol Váš návrh prevzatý do výroby a o niekoľko dní stál u Vás doma!

Novinky, rady, akcie a zľavy

* indicates required

Menu