Využite každý priestor – elegantný nadstavec nad dvere

  1. Domovská stránka
  2. Blog
  3. Využite každý priestor – elegantný nadstavec nad dvere
Bielo drevena vstavana skrina s drevenou postelou v priestore
364

V každom byte sa nájdu veci, ktoré nepoužívame často. Ide najmä o predmety či pomôcky, ktoré využívame len zriedka z dôvodu ich sezónnosti. Napríklad zimné veci ( rukavice, šály, čiapky) alebo náradie, ktoré rovnako nepoužívame každodenne. Na takéto predmety často slúžia pivnice, garáže a podobne. Ak však takúto možnosť nemáme, naskytuje sa nám možnosť využiť nadstavce nad dvere.

Ide o skrinky, umiestnené z jednej alebo z oboch strán dverí, ktoré sú spravené na mieru. Zapasujú rovno nad dvere a podľa toho, z ktorej strany je nadstavec umiestnený, ho ladíme s použitým materiálom v izbe. Nadstavce nad dverami nemusia byť vôbec nápadné, práve naopak. Chceme týmto dosiahnuť, aby sme mali úložný priestor, ktorý nebude rušiť a zapadne medzi ostatný nábytok v byte.

Nadstavec pre mužov.

Nadstavec nie je priamo určený len na sezónne veci. Keďže tento priestor je nie len obmedzený rozmermi dverí, nemôžeme rátať s tým, že v nadstavcoch budeme ukladať niečo veľké a ani ťažké.

Pre mužov je toto miesto ideálne na ukladanie materiálov, hobby časopisov, odborných kníh, máp na turistiku, modelárske potreby či rybárske potreby. Záleží jednotlivo od muža každého. Takéto domáce náradie vieme využívať kedykoľvek. Máme ho jednak poruke, že nemusíme poň do pivnice či garáže a aj keby sme ho náhle potrebovali, vieme presne, kde to máme hľadať.

Nadstavec pre ženy.

Ženy majú rovnako veľa pomôcok, ktoré často krát nemajú kde uskladňovať. Vyšívanie, šitie, šiace stroje, látky, gombíky, farby na maľovanie a lebo množstvo iných pomôcok a materiálov, ktoré treba k ručným prácam. Tento priestor je napríklad veľmi dobre použiteľný na vianočné ozdoby alebo ozdoby iného motívu.

Môžeme tak zhrnúť, že tento priestor je využiteľný na mnohé účely. Nadstavce vieme namontovať aj do malých priestorov, ako sú toaleta či špajza, kde sa rovnako takýto úložný priestor stratí, opticky neruší celkový dojem bytu a priestor môžete využiť úplne na čokoľvek.

Novinky, rady, akcie a zľavy

* indicates required

Menu