Vytvorte si originálnu vstavanú skriňu vďaka fototapetám

  1. Domovská stránka
  2. Blog
  3. Vytvorte si originálnu vstavanú skriňu vďaka fototapetám
459

Vstavaná skriňa je typ zariadenia, ktorý v dnešnej dobe dokáže prekvapiť asi málokoho. Považujeme ju za bežný a efektívny spôsob ako vyriešiť problém s nedostatkom odkladacích priestorov v našich bytoch alebo domoch. Práve pre to sa už na tento prvok nepozerá ako na zaujímavý alebo moderný. Skôr sú vstavané skrine považované za nudné a nutné zlo. Avšak aj tento prvok sa dá veľmi jednoducho oživiť a presunúť ho z pozadia na miesto hlavného tvorcu bytového dizajnu.

Fototapeta na vstavanej skrini zmení celý bytový dizajn.

Práve tento prvok totiž dokáže zmeniť nudnú vstavanú skriňu na moderný a zaujímavý kus vášho bytového zariadenia. Použitie je pri tom veľmi jednoduché. Stačí si vybrať z rozsiahlej ponuky moderných a atraktívnych vzorov v našej ponuke a nahradiť tak klasické a nudné materiály týmto praktickým prvkom.
Pokiaľ dokonca túžite po vlastnom originále, aj toto sa dá jednoducho zariadiť. Stačí si vybrať vlastný motív a danú fototapetu je možné vyrobiť priamo pre vás. A použitie tejto fototapety nemusí byť iba na vstavanej skrini. Po dohovore je možné použiť rovnaký motív aj na fototapety, ktoré použijete na vaše steny. Vďaka tejto možnosti získate veľmi jednoducho originálny základ vášho jedinečného dizajnu u vás doma.

Životnosť fototapety je rovnaká ako u iných materiálov.

Pokiaľ sa obávate o životnosť takto použitej fototapety na vašej vstavanej skrini, tak netreba mať žiadne obavy. Fototapeta je totiž vytlačená na plastovej fólii, ktorá je prekrytá ešte jednou priehľadnou fóliou. Vďaka tomu je takmer nezničiteľná a dokonca má väčšiu životnosť ako niektoré materiály používané bežne na posuvné dvere vstavaných skríň.
Aj vám sa zapáčila alternatíva použitia fototapety na vašej vstavanej skrini? Pokiaľ áno tak budeme radi ak si vyberiete z našej ponuky fototapiet, alebo nás neváhajte kontaktovať ohľadom vašej vlastnej fototapety. Rovnako sa tešíme na vaše dotazy a otázky.

Novinky, rady, akcie a zľavy

* indicates required

Menu