Vstavané skrine v obývačke

  1. Domovská stránka
  2. Blog
  3. Vstavané skrine v obývačke
Obyvacia izba s bielym lesklym nabytkom na mieru s hnedymi stenami
950

Viacerí z nás máme vstavané skrine v spálni alebo vo vstupnej predsieni nášho domu alebo bytu. Vstavané skrine sa v poslednom období stali skvelou možnosťou, ako priniesť poriadok do domácnosti. A tiež dávajú každej veci svoje miesto.

Vstavané skrine máme väčšinou v spálni, v chodbe, obývačke, alebo aj v kuchyni. Teraz si povieme viac o vstavaných skriniach v obývačke. Tam sú často funkčnou a dekoratívnou súčasťou interiéru. Povieme si tiež o tom aké sú možné realizácie vstavaných skríň od Mojaskrina.sk v obývačke. Vstavané skrine sú totiž vo svojej podstate vždy atypické skrine, každá je iná, a preto stojí za to inšpirovať sa.

Práve v obývačke sa dajú spraviť vstavané skrine, ktoré sú veľmi pekné. Každý by chcel mať v obývačke to najlepšie a najkrajšie. A preto keď sledujeme, aké majú zákazníci vstavané skrine v obývačke, môžeme vidieť zaujímavé realizácie.

Niekoľko nápadov pre vstavané skrine v obývačke:


vstavaná skriňa ako obývacia stena

– ide o riešenie vstavanej skrine do obývačky, ktoré sa stáva hlavnou súčasťou obývačky a jej hlavným prvkom. Vstavaná skriňa od Mojaskrina.sk môže byť od jednej steny po druhú, ako aj vyrobená na presnú výšku od podlahy až po strop. Takéto vstavané skrine majú zvyčajne priestor aj pre televízor, prípadne aj pre audio zostavu. Niektoré police takejto vstavanej skrine môžu byť otvorené, iné zas uzavreté. Uzavreté police môžu mať ako dvierka priehľadné sklo, matované sklo, zrkadlo alebo drevovláknité dosky.

vstavaná skriňa ako atypická skriňa

– podľa možností daného priestoru. V niektorých obývačkách nájdeme aj atypické vstavané skrine – ide o skrine, ktoré sú vyrobené nielen v neštandardných rozmeroch. Tieto atypické skrine ale často pomáhajú využiť aj taký priestor, ktorý sa využiť inak nedá. V obývačke to môže byť napríklad priestor pod schodiskom alebo v obývačke v podkroví pri šikmých stenách.

vstavaná skriňa ako bočná skriňa

– ide o vstavanú skriňu, ktorá sa v obývačke umiestňuje bokom, teda nie je jej hlavným, dominantným prvkom. Môže byť vstavaná alebo polovstavaná.

vstavaná skriňa ako knižnica

– ide o vstavanú skriňu, ktorá má otvorené poličky, bez dvierok. Vzniká tak priestor pre knižky, ktoré si už uložíte ako budete potrebovať. Len pri návrhu a konštrukcii treba pamätať na to, že knižky môžu byť pomerne ťažké. V tomto prípade má zmysel zainvestovať aj do kvalitnejších poličiek – knižnica tak bude vyzerať aj výrazne lepšie.

Zhrnutie článku:

Vstavané skrine v obývačke nachádzajú rôzne uplatnenie – dajú sa použiť ako obývacie steny, ako atypické skrine, ako bežné vstavané skrine alebo ako knižnice. Využitie je naozaj rôznorodé. Vždy však záleží od konkrétneho priestoru – a na ten sa dá vstavaná skriňa dokonale prispôsobiť.

Novinky, rady, akcie a zľavy

* indicates required

Menu