Trendy spální v roku 2015

  1. Domovská stránka
  2. Blog
  3. Trendy spální v roku 2015
321

Módne trendy sa pravidelne menia každý rok a je pri tom jedno či sa jedná o oblečenie alebo trendy v bytovom dizajne. Rovnako to platí aj v miestnosti, ktorá je prioritne určená na oddych a spánok, teda spálňa. Je pri tom jedno či si spálňu zariaďujeme na mieru alebo je zariadenie nakúpené v bežnom obchode s nábytkom.

60 roky sú in

Aktuálne v dizajne spálni jednoznačne prevláda štýl využívajúci retro prvky, konkrétne prvky charakteristické pre 60. roky. Samozrejme to neznamená zbaviť sa všetkých moderných vymožeností a zariadiť si spálňu na mieru s prvkami zo starožitníctva alebo susedskej burzy.
Stačí iba správne použiť niekoľko prvkov v spálni a dokážete jednoducho navodiť dojem 60. rokov. Najjednoduchšou formou je jednoznačne použitie textílií s farebnými geometrickými vzormi typickými práve pre toto obdobie, napríklad priamo na posteli. Prípadne dokážete správnu retro atmosféru dotvoriť pomocou nočných stolíkov alebo oddychového kresla.

Moderné technológie majú svoje miesto nie len v spálni na mieru

Využívanie najnovších technológií je výsadou práve spální na mieru, ale aj bežných riešení z obchodu s nábytkom. Pri riešení na mieru je však jednoduchšie moderné technológie prispôsobiť zariadeniu.

Aktuálne najčastejšie využívaným riešením je použitie LED technológie na osvetlenie priestoru spálne. Nehovoríme tu iba o praktickom osvetlení v stavanej skrini. Aktuálny trend je používanie takzvaných RGB LED pásov, ktoré umožňujú zmenu farby svetla podľa vášho priania. Vďaka tejto technológii si jednoducho môžete regulovať farebnosť a intenzitu svetla, presne podľa vašej nálady alebo aktuálnej potreby.
V neposlednom rade netreba pri zariaďovaní spálne na mieru myslieť aj na elektronicky polohovateľné rošty. Tieto vám prinesú do spánku nečakaný komfort a dokážu sa skvele prispôsobiť vašim aktuálnym potrebám pre čo možno najkvalitnejší spánok.

Posteľ zostáva stále najdôležitejším prvkom spálne

A na toto netreba zabúdať. Či už zariaďujete spálňu na mieru alebo nie, tak určite sa neodporúča šetrenie na tomto kuse nábytku. Kvalitná posteľ by mala pozostávať z pevnej konštrukcie, ktorá ani po čase nezačne vŕzgať. Rovnako sa nevypláca šetriť na matracoch a roštoch. Pretože práve od nich závisí kvalita nášho spánku.
Spálňa by mala byť miestom pokoja a oddychu a presne s týmto účelom ju treba aj zariaďovať. Pokiaľ si teda neviete dať rady ako zariadiť vašu spálňu čo najlepšie, tak nás neváhajte kontaktovať. Celý tím MOJASKRINA.SK sa posnaží priniesť to najlepšie riešenie spálne na mieru presne podľa vašich predstáv. Alebo si môžete vybrať priamo z našej ponuky na našich stránkach.

Novinky, rady, akcie a zľavy

* indicates required

Menu