Navrhnite si svoju vstavanú skriňu cez internet

  1. Domovská stránka
  2. Blog
  3. Navrhnite si svoju vstavanú skriňu cez internet
Mlada zena s hrncekom v ruke sedi na posteli a ma otvoreny notebook
751

Aj pre vás je výber nábytku hotový utrpením? Nie každý totiž preferuje chodenie po obchodoch za účelom kúpy nového kusu nábytku, alebo výberu novej vstavanej skrine do chodby alebo spálne. Práve pre vás sme pripravili možnosť navrhnúť si svoju novú vstavanú skriňu priamo z pohodlia vášho domova, alebo prípadne aj z pláže počas dovolenky. Postačí vám iba internetové pripojenie a počítač prípadne tablet. Pokiaľ neviete ako je to možné, tak je tento článok určený priamo vám.
Online návrhár vstavaných skríň priamo pre vás

Často sme sa stretávali s tvrdením klientov, že si nedokážu presne vybrať to čo chcú počas návštevy našej predajne alebo prípadne showroomu. Aj keď odchádzajú v ruke so spracovaným návrhom ich novej vstavanej skrine prakticky v ruke, po príchode domov vznikajú ďalšie otázky a ukazujú sa nové alternatívy.
Aj pre takýchto klientov sme pripravili na našej stránke online návrhár vstavaných skríň. Práve vďaka tomuto nástroju si dokážete vstavanú skriňu sami navrhnúť a vyskúšať si všetky varianty. Či sa jedná o vnútorné usporiadanie policových systémov, veľkosť vstavanej skrine alebo prípadne aj materiál na posuvných dverách vstavanej skrine.

Vďaka online návrháru máte dostatok času si vybrať zo všetkých materiálov

Častým problémom pri výbere vstavanej skrine priamo na predajni je problém so správnym výberom materiálu na posuvné dvere a prípadne farebných kombinácii. Vzhľadom na obrovské množstvo alternatív je veľmi náročné sa v danom momente presne rozhodnúť. Preto je vhodné využitie online návrháru, kde si jednoducho a s dostatkom času dokážete zobraziť daný materiál pri použití na vstavanej skrini. Získate tak perfektnú predstavu o tom ako bude daný materiál na vstavanej skrini podľa vášho návrhu vyzerať.
Pokiaľ však nepreferujete technologické novinky, tak vás radi uvítame aj v našej kamennej predajni. Kde sú všetci naši zamestnanci pripravený vám pomôcť vybrať vstavanú skriňu presne podľa vašich predstáv a požiadaviek. Tak neváhajte využiť náš online návrhár prípadne nás kontaktujte alebo navštívte priamo v predajni. Vaša spokojnosť je naším cieľom.

Novinky, rady, akcie a zľavy

* indicates required

Menu