Moderné skrine v spálni

  1. Domovská stránka
  2. Blog
  3. Moderné skrine v spálni
1,206

Napriek tomu, že v našich spálňach trávime pomerne dosť času, môže sa stať, že neinvestujeme dostatok času a úsilia aj na to, aby boli naše spálne stále krajšie a útulnejšie. Podobne ako v ostatných častiach domácnosti, aj v spálňach by mal byť nábytok, ktorý vytvára eleganciu a je takým nenápadným miestom v pozadí, ktorý skryje všetky potrebné veci.

Každý z nás túži po tom, aby spálňa bolo oddychové miesto. Miesto, kde prídeme po práci a dobre si v noci oddýchneme. Naberieme tu nových síl a zregenerujeme svoje telo. A práve preto sa má toto miesto vyznačovať pokojom a eleganciou. Či už ide o štýlové a rozlohou väčšie spálne alebo menšie spálne, kde je potrebné využiť každý centimeter priestoru, vstavané skrine sú v obidvoch prípadoch veľmi častou voľbou.

Aké farby zvoliť pre moderné skrine v spálni?

Spálňu by sme mali brať ako oddychové miesto, kde chceme nabrať energiu a oddýchnuť si po náročnom pracovnom dni. A preto by skrine, komody, poličky a posteľ mali spolu ladiť v jednom harmonickom celku. A s tým súvisí aj výber materiálov a farieb. Vstavané skrine, ale vlastne aj ostatný nábytok v spálni, môžu mať nielen drevenú povrchovú úpravu, ale môžu sa použiť aj rôzne farebné sklá, zrkadlá alebo farebné motívy na fototapetách.

Kde môžu byť umiestnené moderné skrine v spálni?

Najvhodnejší čas na premyslenie vhodného miesta je pri zariaďovaní spálne – či už sa sťahujete do nového alebo potrebujete oživiť vašu súčasnú spálňu a zmeniť niektoré prvky. V tomto čase je vhodné naplánovať, či a kde by sa vám hodila vstavaná skriňa. Najčastejšie si ľudia dávajú vstavané skrine pozdĺž jednej zo stien a tak využijú túto stenu na maximum. Vstavané skrine môžu byť umiestnené pozdĺž každej steny v spálni – či sa jedná o stenu oproti posteli, okolo dverí alebo dokonca okolo a nad posteľou. Všetko závisí od daného priestoru a ako veľmi ho chcete efektívne využiť.

Aký ďalší nábytok je vhodný ako doplnok pre moderné skrine v spálni?

Okrem vstavaných skríň na mieru je možné do spálne urobiť v podobnom štýle aj ďalší nábytok. Dá sa spraviť práve taký nábytok, aby spolu ladil so vstavanou skriňou, teda v jednom štýle, farbe alebo vzore. Môže ísť o manželskú posteľ na mieru, nočné stolíky, skrinky alebo komody na mieru. Každý jeden nábytok v spálni sa dá zladiť, dokonca aj s pracovným stolíkom.

Dá sa nájsť pri moderných skriniach v spálni aj miesto pre veľké zrkadlo?

Túto otázku si budú klásť najmä dámy. To, či bude veľké zrkadlo v spálni alebo v predsieni, bude zrejme ich voľba. Pri moderných vstavaných skriniach sa zrkadlo umiestňuje na posuvné dvere. Tak sa dá umiestniť na jedno miesto aj vstavaná skriňa, aj zrkadlo.

Zhrnutie článku

Spálňa je miesto oddychu. A preto je vhodné zariadiť si spálňu tak, aby sme tu mohli načerpať novú energiu a zregenerovať sa. Tiež by v spálni mal byť dokonalý poriadok – tu môžu pomôcť vstavané skrine. A ak chce mať niekto zladené všetky druhy nábytku v spálni v jednom štýle, aj to je možné – môžete sa o tom poradiť napríklad s odborníkmi v MOJASKRINA.SK, s.r.o. v Bratislave.

Novinky, rady, akcie a zľavy

* indicates required

Menu