Ako nájsť kvalitného výrobcu nábytku na mieru v Bratislave?

  1. Domovská stránka
  2. Blog
  3. Ako nájsť kvalitného výrobcu nábytku na mieru v Bratislave?
365

Nábytok na mieru je zvyčajne tým najsprávnejším a najvhodnejším, aj keď často nie práve cenovo najprijateľnejším riešením na zariadenie bytu alebo domu. Avšak treba si na rovinu priznať, že riešenie nábytku na mieru je pri správnom vyhotovení vždy vhodnejšou a lepšou verziou v porovnaní s už hotovým nábytkom.
Pokiaľ ste sa teda rozhodli pre riešenie zariadenia na mieru, tak vám v tomto článku ukážeme podľa čoho si vybrať toho správneho dodávateľa nábytku na mieru v Bratislave. Tieto rady však môžete úplne rovnako aplikovať pri výbere dodávateľa aj mimo hlavného mesta.
Ako prvé sa spýtajte blízkych a známych na ich výrobcov nábytku na mieru

Pokiaľ ste sa rozhodli zariaďovať svoj byt alebo dom na mieru, tak sa skúste informovať u vašich známych či poznajú výrobcu nábytku v Bratislave alebo okolí a aké s ním majú skúsenosti. Sami budete prekvapený nad množstvom referencií, na výrobcov nábytku na mieru v Bratislave.

Tieto referencie pre vás môžu byť prvotným krokom pri hľadaní a oslovovaní firiem. Na základe nich si už totiž dokážete spraviť určitú predstavu a jednoducho získate aj prehľad o tom ako pracujú jednotliví predajcovia a čo môžete za svoje peniaze očakávať.

Nebojte sa aj googliť

Google je fenoménom dnešnej doby, tak prečo nevyužiť jeho možnosti aj na vyhľadanie výrobcu nábytku na mieru v Bratislave? Stačí si tieto kľúčové slová zdať do vyhľadávača a s ponukami sa iba roztrhne vrece.

Tu však je potrebné byť opatrnejší ako pri výbere dodávateľa podľa referencií od známych. Keďže samotná webstránka je prezentácia vytvorená iba na jednosmernú komunikáciu od firmy smerom ku klientovi.
Na zistenie kvality práce je potrebné sa zamerať aj na množstvo referencií a históriu samotnej firmy. Dobrým znamením je aj prístup ku svojim zákazníkom na sociálnych sieťach. Tu je totiž jasne vidieť spôsob zákazníckeho servisu a riešenie konfliktných situácií. Pretože chyby sa dejú, ale iba kvalitný výrobca ich dokáže vyriešiť tak, aby boli spokojné obe strany.
Rovnako je dôležitým aspektom aj ponuka záručného a pozáručného servisu. Lebo iba kvalitný dodávateľ je ochotný sa zaručiť za svoju prácu a nemá problém sa u zákazníka ukázať aj po niekoľkých rokoch.

Nebojte sa výrobcu nábytku na mieru pýtať

Pokiaľ máte akékoľvek otázky tak sa nebojte pýtať. Aj to je jeden z dôvodov, prečo u nás funguje zákaznícky servis a online poradňa priamo na stránke. Pretože práve spokojný zákazník je aj našim hlavným cieľom.

Novinky, rady, akcie a zľavy

* indicates required

Menu